Hej og velkommen til min side.

Jeg er livsformålscoach og hjælper mennesker  med at finde deres passion, få klarhed og retning og leve et lykkeligere liv i overenstemmelse med deres dybeste ønsker og drømme.

Jeg har selv været igennem en længere sygdomsforløb med en piskesmældskade og stress, hvor jeg måtte indse mine begrænsninger i forhold til at arbejde som maskinmester.  Jeg har sidenhen fundet mit kald i coaching og arbejder i dag fuldtid med min passion.

Min passion er at hjælpe mennesker til at blive den bedste udgave af dem selv.  Jeg har i min dybeste overbevisning, en tro på, at vi alle har de ressourcer der skal til for at skabe forandring i vores liv. Jeg kalder det en “opvågning” og i det ord ligger en dyb healing af dine traumer og u-forløste følelser fra fortiden. Hvilket gør at du bliver mere bevidst om dine sande værdier og du vil blive bedre i stand til at træffe sunde valg.

Det er sjældent at vi parat til at skabe en forandring i vores livssituation uden en rigtig god grund til det. Vi kan for eksempel opleve sygdom, uheld, arbejdsløshed, skilsmisse m.m som er årsag til at vi oplever store omvæltninger og bliver presset til at stoppe op og revurdere vores livssituation.

I denne proces kan det være en uvurderlig hjælp at hyre en coach  så man fokuserer på det der er vigtig for at transformere disse udfordringer til fremdrift

Det er i disse tilfælde, hvor der skal drastiske forandringer til for at kom i balance og skabe en forandring, at jeg kan hjælpe, specielt hvis man møder modstand fra ens nærmeste og i omgangskredsen.

Transformations Coaching er mest effektive som et forløb hvor vi arbejder med din mission i livet, dine dybeste ønsker for fremtiden og fokuserer på de handlinger der skal til for at få din drømme til at gå I opfyldelse Jeg skaber et rum hvor blokeringer og forhindringer bliver forvandlet  til fremdrift og holder dig i hånden hele vejen.

Det er min overbevisning at vi indeholder alle de svar til vores udfordringer vi har brug for hvis vi blot kan se vores blind punkter. Det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg har mere end 20 års erfaring som coach. Jeg er tidligt i min karriere, uddannet NLP Master practitioner. Tilbage i 2001 var jeg med da Manning Inspire, med Sofia Manning, tog sit indtog i Danmark.

Siden har jeg været med i mange andre opstarts-processer med andre iværksættere. Jeg har en Shamanistisk tilgang til livet, bruger Access Bars som støtte i min coaching og arbejder til stadighed med min egen personlig udvikling.

De varmeste hilsner.

Duane Hartel

Lyt til min musik her:

Fly Away by Duane Hartel

BOOK EN
COACHING NU