Future Mapping®

Vibeke Fraling fra QiGong Academy taler med Duane om Future Mapping.

Gruppecoaching og Future Mapping®

Jeg laver gruppe coachinger og workshops i målsætning og planlægning med Future Mapping® Metoden.
I workshoppen arbejder vi med  individuelle ønsker og drømme om fremtiden og lærer metoden grundigt at kende.
Dit ubevidste sind indeholder alle de resurser du har brug for, for at opnå dine ønsker og mål for fremtiden. Future Mapping® er designet, så du får adgang til disse skjulte resurser.  Igennem den såkaldt Future Mapping® diagram, skriver du en fiktiv historie hvor du forbinder ubevidste konkretiserede de handlinger der skal til for at gøre drømme til virkelighed. Du kommer til at tænke uden for boksen og vil blive overrasket over de guldkorn der kommer til overfladen.  Metoden har en altruistisk tilgang  til  målsætning,  så dine selvsaboterende mønstre  og negativ selvsnak bypasses. Begrænsende overbevisninger, frygt og modstand er simpelthen ikke en del af ligningen.

 Jeg skaber et trygt rum hvor forvandling kan ske på mange planer og bruger bl.a. lydrejser og guidede visualisering under processen for at understøt fordybelsen så du kommer  hurtigere i mål med dine ønsker.
Future Mapping er en enestående værktøj i forbindelse med coaching og er en dyb transformerende metode til at komme i kontakt med dine iboende ubevidste ressourcer.. Læs hvad klienter siger om Stronglink Coaching

Du lærer at:

 • Definere en kort eller langsigtede mål.
 • Lave en tidslinje for det ønskede resultat.
 • Kommunikere med din ubevidste sind og afkode det den vil fortælle dig.
 • Lave en handlingsplan der stemmer overens med din dybeste ønsker.
 • Definere konkrete skridt der fører dig til dine mål.
 • Future Mapping ® er også fantastisk til børn over 7 år da de har en livlig kreativ fantasi.

Hvad er Future Mapping ?

Future Mapping  er en målsætning og planlægnings metode der bruger begge hjernehalvdele til hjælp til opnåelse af  dine ønsker og mål for fremtiden.

Igennem Future Mapping skemaet skaber du en motiverende tre trins handlingsplan for det definerede mål.
Processen kan give overraskende og innovative ideer til løsning af komplekse problemstillinger, er kreativ og sjov og synliggøre gemte resurser fra din underbevidsthed.

Future Mapping  er forskellige fra andre metoder på to markante måder:

 1. Future Mapping bygger på altruismens uventede kraft ” uselvisk hensyn til andres velfærd”

Hemmeligheden i at nå dine drømme og mål er at trække på dit ønske om at gøre en anden person glad. Det er altid nemmere at spejle sig i andre og som en del af  processen skaber du en 120% lykkeligere fremtid for en anden. Denne person behøver ikke at være relateret til dit mål – eller endda være en ægte person.

Du får adgang til enorme ressourcer, ikke fordi du arbejder imod et mål som vil gavne dig, men fordi du arbejder hen imod målet om at gøre en anden person glad.

Din egen interesse, og al den bagage, der følger med den, falder væk. Pludselig begynder skjulte ressourcer i dig at komme til overfladen på måder, der virkelig kan overraske dig.

 1. Du vil kæde bevidste og ubevidste tanker sammen i det unikke Future Mapping® diagram for at reducere indblanding fra dit begrænsede bevidste sind. Diagrammet afslører en relevant, praktisk og kreativ handlingsplan for dine mål.

Grunden til at vi ikke når vores mål er ofte en resultat af vores manglende evne til at tro på at vi virkelig kan nå dem og vil være rigtig god til at sabotere dem.

Med Future Mapping ®,  som er udviklede af Learning Strategies Corporation i Minneapolis,  arbejder du med dit ubevidste sind for at fortælle en fiktiv historie.  Derefter forbinder du bevidst, historiens fiktive begivenheder for at komme med ideer, der ikke er begrænset af din tidligere erfaring og hjælper dig med at tænke uden for boksen.

Du kan bruge Future Mapping til at skabe en forretningsplan, skrive en bog, løse en konflikt, forhandle en salgsaftale, tackle et forbedringsprojekt i hjemmet eller finde en løsning på et software problem. Future Mapping fungerer uanset forskelle i kultur, alder, sprog, personlig baggrund og faglig baggrund. Det du lærer på dette kursus er meget kraftfuldt og vil hjælpe dig med at frigive mirakler i dit liv.

Hvordan?

 • Find et ønskede mål.
 • Definere en tidshorisont. (Perioden deles altid i 3 sektioner f.eks. 3 uger, 3 måneder, 12 måneder, 3 år osv.)
 • Find en person du gerne vil gøre glad.
 • Digt en historie om hvordan personen er blevet gladere i løbet af tidshorisonten.
 • Find nøgle fraser i historien der henleder til en handling der kan udføres. ( Her arbejdes med metaforer der viser vej)
 • Skyd målsætningen i gang med en handling du kan gøre lige nu
 • Opfølgning.

Workshoppen afsluttes med en Guidet Lydrejse der hjælper dig med at fordybe dig i din handlingsplan så den kan integreres i din hverdag.
Jeg bruger selvkomponerede lydkolager samt forskellige instrumenter, trommer,  stemme m.m for at skabe en space der fremmer fordybelse.