Passionscoaching

Bliv klar til forandring

Jeg er passionscoach og hjælper mennesker med at finde ind til deres passion, opnå klarhed og retning og leve et lykkeligere liv i overensstemmelse med deres dybeste ønsker og drømme.

Jeg har selv været igennem en længere sygdomsforløb med en piskesmæld skade og stress, hvor jeg måtte indse mine begrænsninger i forhold til at arbejde i mit fag som maskinmester.

Min rejse med coaching og personlig opvågning begyndte for alvor da jeg gennemførte en NLP Practitioner uddannelse og var med som coach trainer i 2001 da Manning Inspire, med Sofia Manning, startede sin Coach Uddannelse i Danmark.

Med mere end 20 års erfaring som coach og iværksætter, har jeg været med i mange opstarts-processer med andre iværksættere. Jeg har en Shamanistisk tilgang til livet og brænder for at hjælpe mennesker til at blive den bedste udgave af dem selv. Jeg har i min dybeste overbevisning en tro på, at vi alle har de ressourcer der skal til for at udvikle os.

Passionscoaching er min egen unik sammensætning af  Coaching , NLP teknikker og en Shamanistisk tilgang til energi arbejde. Sammen opnås en forvandling, der er med til at skabe en forbindelse mellem det bevidste og underbevidsthedens skjulte ressourcer og jeg bruger bl.a.  Succesfuld Kortlægning som hjælp til at nå hurtigere i mål.

Det er sjældent at vi parat til at skabe en forandring i vores livssituation uden en rigtig god grund til det. Vi oplever måske sygdom, uheld, arbejdsløshed, skilsmisse bl. a., der kan være  årsag til  store omvæltninger i livet hvor vi bliver presset til at stoppe op og revurdere vores livssituation.

I denne proces kan det være en uvurderlig støtte at hyre en coach til at stille de nødvendige spørgsmål der fokuserer på det der er vigtig for at kom i balance , skab en forandring og få fremdrift.

Passionscoaching er mest effektive som et forløb hvor vi arbejder med din formål i livet, dine dybeste ønsker for fremtiden og fokuserer på de handlinger der skal til for at få dig få dine drømme til at gå I opfyldelse Jeg skaber et rum hvor blokeringer og forhindringer bliver forvandlet til fremdrift og holder dig i hånden hele vejen.

Jeg tilbyder coaching via Zoom

 

Duane Robert Hartel