Lydrejser

Connect to your passion.

Alle har vi brug for at få sjælen mere med i vores hverdag. Denne aften ”kalder vi sjælen hjem”, vi skaber et kærligt rum med lyd, musik, fortælling og visuels, hvor det sande, det autentiske og sårbare i os, trygt kan træde i forgrunden og blive mærket af hver enkel af os og i os alle som helhed.

Udtalelse fra Jan

Et af de fedeste programmer jeg længe har oplevet. For de der nåede frem, en enestående oplevelse. Vi taler om at arrangere her i Nordjylland, Hvor folk ikke er så mættede med tilbud. For den lille pris af 200, Fik jeg en kanon oplevelse at gå hjem med, og det samme med Tina. Et arrangement der kunne bære 2-3 gange prisen, og et publikum på 50-100. Intet mindre fortjener dette dygtige team, der på alle måder var unikke og dygtige til at lave dette lydunivers, der fik sjælen frem og kroppen i dyb ro, en 2 til 3 timer. Aller der lever i denne informations mættede tid, der mangler fokus og evne til at koncentrere sig lidt ud over det normale, ville komme et stykke af vejen med den her seance. Forskningen siger vi i vor kultur og tid har et ” attention span” på 7 sekunder og dette er mindre end en guldfisk. Godt at der findes folk med alternativer, der kan bryde tiden, som dygtige kunstnere. Endnu en gang tak for en dejlig aften til jer alle, hjertet var på det rette sted hos jer.

De bedste hilsner

Jan Sønderskov Knudsen

 

Udtalelse fra Aase

Det var den smukkeste aften jeg længe har oplevet fra jeg trådte ind i det smukke rum med så dejlig en duft takket være ovennævnte Tina, der også var kommet til dette smukke arrangement og tilbød dejlige velduftende dråber til drikkevandet og en god snak. Hele oplevelsen var så harmonisk og sammenhængende fra den første berøring af hjertets forståelse med Tomas‘ ærlige og følsomme sange, derfra en ny session med dybere kontakt og åbning til hele mig i en meditativ og nærværende energi til de andre i gruppen gennem det smukkeste lydunivers af syngeskåle, klokker, tværfløjte, rensende røgelse mm der bevægede sig igennem rummet, som intense bølger, jeg blev overskyllet helt ned på celleplan for til sidst at glide over i en afsluttende session, en helende guidning ved Duane’s rolige og bløde stemme til toner der var skabt udefra universelle lyde optaget i rummet Jeg var i energien i flere dage, og jeg er så taknemlig for disse skønne mennesker gav os alle, der deltog i sjælerejsen, så kærlig, smuk og helende oplevelse.

Tusind tak til jer.

Aase Worre Jensen