Passionscoaching

Er du klar til forvandling ?

Passionscoaching er for dig der ønsker at  find ind til din passion. at få klarhed og retning  og leve et lykkeligere liv i overenstemmelse med din dybeste ønsker og drømme.
Duane Hartel


Udtalelse fra  Charlott

I foråret 2018 besluttede jeg mig for at få hjælp til at bryde med en livs lang angst for at synge foran andre.
Brusebadet og bilen har været sikre steder for mig at synge, fordi der kunne ingen dømme mig.

I mødet med Duane og hans coaching-værktøjskasse , fuld af metoder, teknikker og stor indlevelsesevne, oplevede jeg at blive mødt med den nænsomhed og tydelighed der gjorde at jeg fik tillid til denne mands Integritet .

Jeg kunne tage imod de udfordringer Duane gav mig, fordi jeg oplevede hvordan angsten  slap sit tag i mit sind, mine følelser og i min krop. Det vigtigste var at jeg turde være sårbar og lade Duane coache mig igennem den , så det kunne blive omdannet til en styrke .

Duane’s coaching metoder vævet sammen med hans indsigt i sammenhæng mellem sind og krop, har reelt hjulpet mig til at tage de nødvendige beslutninger om at træne min stemme på en ny måde hvor glæden udfolder sig sideløbende.

I dag lever jeg med en helt ny følelse , et nyt mindset og en ny fornemmelse i kroppen af frihed når jeg synger. I august 2018 sang jeg foran 80 mennesker som jeg kender. I begyndelsen af December har jeg fået et tilbud om at optage et par af egne sange i et studie, sammen med nogle musikere.

Jeg synger fordi det skaber stor glæde i mit liv og når jeg bliver nervøs og præstationsangsten prøver at lamme mig, henviser jeg den til alt det jeg har lært hos Duane og så synger jeg bare alligevel….også foran andre .. Det gør glad at være fri

Charlott  Bamford Christiansen