Feedback på Future Mapping

Vibeke Fraling siger om Duane Hartel Coaching

Tirsdag den 7/5-2019 blev jeg coachet af  Duane Hartel.

Duane og jeg er uddannede coaches sammen ved Sofia Manning i 2001. Vi har coachet hinanden on and off i årene siden. Duane fortalte om denne anderledes tilgang til coaching, som han var stødt på. Future Mapping® bypasser de indre overbevisninger og mønstre, som kan virke ikke bare forstyrrende,  men også direkte selvsaboterende for en målsætning.
Future Mapping® kombinerer højre og venstre hjernehalvdel. Gennem en fiktiv historie og kreativ proces,  afslører man læsninger ellers ikke ville være bevidst om. Man finder vej igennem indre modstand,  modstand mod forandring og måske endda modvilje/frygt for succes.

Min session gjorde mig bevidst om meget; både overbevisninger, mønstre gamle og nye bekymringer og usikkerheder. Jeg fik sat mål og fik lagt en overordnet plan. Det mest interessante har dog været, at processen langt fra sluttede, da jeg kørte hjem. Den bevidsthed, som jeg havde fået omkring de indre processer fortsatte. Den har betydet, at jeg har kunnet tage fat om nældens rod og rent faktisk forholde mig til nogle af de gamle og meget saboterende overbevisninger og mønstre og rent faktisk gøre fundamentale forandringer.

Tidligere har jeg følt det, som om jeg måtte manifeste en hulens masse viljekraft for at tromle mine mål igennem. Futuremapping og Duanes coaching gav mig i stedet indsigter, som jeg har kunnet arbejde med og forandre. Jeg kan varmt anbefale Duane og Futuremapping, hvis du synes, du sidder fast i noget, du gerne vil forandre. Eller vil have hul på vejen til drømmen.

Mvh. Vibeke Fraling, Qigong Master

Vibeke Fraling Qigong Academy

Vibekefraling.dk

Qigongacademy.dk

Shibashi.dk

Webqigong.dk