Future Mapping i Firmaer.

Stronglink Coaching kan hyres til at lave Future Mapping workshops for firmaer, så metoden kan bruges i organisationen til planlægning af både stor og små projekter.

Future Mapping er en fantastisk værktøj til planlægning og målsætning af små og store projekter i din virksomhed. Med udgangspunkt i virksomhedens specifikke behov underviser Duane både små og store grupper i Future Mapping teknikken.
Metoden aktiverer både højre og venstre hjernehalvdel i planlægningsprocessen og er særdeles velegnet til innovativ løsninger på komplekse problemstillinger. Metoden tapper ind på skjulte resurser i underbevidstheden og hjælper med at synliggøre kreativ løsninger vi ellers ikke har adgang til med vores logiske evner.

Future Mapping ® forandrer etablerede ideer om målsætning. Den er en bemærkelsesværdig teknik for problemløsning, kreativitet og innovation.

Teknikken kan bruges til at høste innovation fra fantasien og minimerer anstrengelserne omkring målsætning. Den er forskellige fra andre metoder på to markante måder:

Du benytter altruismens uventede kraft ” uselvisk hensyn til andres velfærd”

Hemmeligheden i at nå dine drømme og mål er at trække på dit ønske om at gøre en anden person glad. Som en del af Future Mapping processen skaber du en 120% lykkeligere fremtid for en anden. Denne person behøver ikke at være relateret til dit mål – eller endda være en person du kender.

Du får adgang til enorme ressourcer, ikke fordi du arbejder hen imod et mål som vil gavne dig, men fordi du arbejder hen imod målet om at gøre en anden person lykkeligere.

  1. Du vil kæde bevidste og ubevidste tanker sammen i det unikke Future Mapping® diagram for at reducere indblanding fra dit begrænsende logisk sind. Diagrammet afslører en relevant, praktisk og kreativ handlingsplan for dine mål.

Din egen interesse, og al den bagage, der følger med den, falder væk. Pludselig begynder skjulte ressourcer i dig at komme til overfladen på måder, der virkelig kan overraske dig.

Grunden til at vi ikke når vores mål er ofte fordi vi ganske enkelt, ikke tror på at vi kan nå vores mål.
Derfor vi er mestre i at sabotere dem.

Med Future Mapping ® arbejder du med dit ubevidste sind og intuitionen. I diagrammets tidslinje fortæller du en imaginær historie, der hjælper dig med at tænke uden for boksen. Historien afslører ideer, der ikke er begrænset af din tidligere erfaring. Begrænsende tro, frygt og modstand er simpelthen ikke en del af ligningen, så du kan oprette et handlingsscenarie, der vil hjælpe dig med at nå dit mål på magisk vis.

Du kan bruge Future Mapping til at skabe en forretningsplan, skrive en bog, løse en konflikt, forhandle en salgsaftale, tackle et forbedringsprojekt i hjemmet eller finde en løsning på et software problem. Future Mapping fungerer uanset forskelle i kultur, alder, sprog, personlig baggrund og faglig baggrund. Hvad du lærer i dette kursus er meget kraftfuldt og vil hjælpe dig med at frigive mirakler i dit liv.